Hjem> Nyheder> Jiangsu Boyue Chemical Fiber Co., Ltd.

Jiangsu Boyue Chemical Fiber Co., Ltd.

June 17, 2024
Jiangsu Boyue Chemical Fiber Co., Ltd. er en professionel producent af polyester -filament, polyesterelastisk garn, spandex dækket garn, latexgummi. I årenes løb har vi været forpligtet til at give vores kunder produkter af høj kvalitet og fremragende service.
Med avanceret produktionsproces og udstyr har vores polyester -filamentgarn og polyesterelastiske garner fremragende styrke og holdbarhed og er vidt brugt i tekstil-, vævning, strikning, vævning og andre felter. Spandex-dækket garn har fremragende elasticitet og komfort og er vidt brugt i avanceret sportsbeklædning, badedragt, undertøj og andre felter. Latex -gummi er en anden af ​​vores specielle produkter med blød, træk, ikke let at deformere og andre egenskaber, der er vidt brugt i hårbinding, armbånd, masker og andre felter.
Vi har et professionelt teknisk team og et strengt kvalitetsstyringssystem for at sikre produktets kvalitet og stabilitet. På samme tid er vi også opmærksomme på miljøbeskyttelse og bæredygtig udvikling, aktivt fremmer miljøvenlige produkter og giver kunderne sundere og mere miljøvenlige valg.
Jiangsu Boyue Chemical Fiber Co., Ltd. har overholdt forretningsfilosofien om "integritet, innovation og win-win", der kontinuerligt forbedrer produktkvalitet og serviceniveau og har vundet kundernes tillid og support. Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at give kunderne bedre produkter og tjenester, fælles udvikling og skabe en bedre fremtid.
Kontakt os

Author:

Mr. zhujiafeng

Phone/WhatsApp:

8617858157680

Populære produkter
You may also like
Related Categories

Email til denne leverandør

Emne:
E-mail:
Besked:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Kontakt os

Author:

Mr. zhujiafeng

Phone/WhatsApp:

8617858157680

Populære produkter
Vi kontakter dig øjeblikkeligt

Udfyld mere information, så det kan komme i kontakt med dig hurtigere

Beskyttelseserklæring: Dit privatliv er meget vigtigt for os. Vores virksomhed lover ikke at videregive dine personlige oplysninger til ethvert udstrækning uden dine eksplicitte tilladelser.

Sende